Opis
Preparat dla psów doświadczających zaburzeń trawiennych, które mogą być spowodowane zmianami w diecie, kuracją antybiotykową lub innymi czynnikami.
Każda tabletka Brit Vitamins Digestion zawiera probiotyk Lactobacillus helveticus, wspierający zdrowie jelit, koper włoski, ekstrakt z Jukki Mojave, beta-glukany oraz enzymy trawienne, wspomagające wchłanianie korzystnych substancji. Smakowite tabletki to porcja niezbędnych składników odżywczych oraz funkcjonalnych ziół, które wspierają zdrowie psów w okresie choroby, wspomagają kondycję psów aktywnych fizycznie oraz pomagają zachować dobre samopoczucie starszym zwierzętom.
- Wsparcie przebiegu prawidłowego trawienia
- Odpowiedni do stosowania u psów doświadczających zaburzeń trawiennych, spowodowanych zmianami w diecie, kuracją antybiotykową lub innymi czynnikami
- Wysoka smakowitość i łatwość podania
- Wynik połączenia naturalnych składników i fachowej wiedzy
- Kompleksowe wsparcie: probiotyki, koper włoski, ekstrakt z Jukki Mojave, beta-glukany, enzymy trawienne
-
Tabela wartości odżywczych
WAGA CIAŁA (KG)
DAWKA DZIENNA
SZTUK/DZIEŃ
NA KAŻDE 15kg
1 TABLETKA
-
Wiek zwierzakaDorosły (Adult)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Po otwarciu ponownie zamknąć. Należy zapewnić psu stały dostęp do miski świeżej wody. Zalecana dawka dzienna podana jest w tabeli żywienia.
Energia metaboliczna:
3050 kcal/kg
Analiza składu
białko surowe 6,0%
tłuszcz surowy 2,0%
wilgotność 8,0%
popił surowy 10,0%
włókno surowe 2,5%
wapń 0,1%
fosfor 0,1%
słód 0,1%
Dodatki dietetyczne w 1 kg β-glukany 192 mg inulina 100 mg mannanooligosacharydy 80 mg produkt uboczny produkcji enzymów za pomocą Aspergillus niger 40 mg hydrolizowane drożdże 40 mg Jukka Mojave 40 mg kwas fulwowy 40 mg suszony koper włoski 40 mg suszona kurkuma 20 mg bakterie inaktywowane i ich części (Lactobacillus helveticus) 6xmld komórek
Skład produktu laktoza β-glukany (96 000 mg/kg) lignoceluloza, inulina (50 000 mg/kg) hydrolizowana wątroba mannanooligosacharydy (40 000 mg/kg) produktuboczny produkcji enzymów za pomocą Aspergillus niger (20 000 mg/kg) hydrolizowane drożdże (20 000 mg/kg) Jukka Mojave (20 000 mg/kg) kwasfulwowy (20 000 mg/kg) suszony koper włoski (20 000 mg/kg) suszona kurkuma(10 000 mg/kg) bakterie inaktywowane i ich części (Lactobacillus helveticus HA – 122, 30x1011 komórek/kg).
* W razie wątpliwości zachęcamy do kontaktu.
tel: 532 713 323
agnieszka@ecolifegroup.pl